shooter Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Czym konwertujecie dokumenty do pdfa? Ja mam PDFMaker z Acrobat Professional 8 (wersja oryginalna) ale za pierona nie chce mi przekonwertowac do pdf. Jedynie format txt (lol). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Otwórz w OpenOffice i eksportuj do PDF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 A przy uzyciu PDFMakera nie da sie tego zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 pdfcreator, instalujesz dziada jako drukarkę i drukujesz sobie co tylko chcesz.. do pdfa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...