przemuzz Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Witam jestem posiadaczem tego właśnie routera. Często ściągam na RS przez usd i za każdym razem wpisywanie komend w telnecie na recconect jest trochę meczące. Od jakiegoś czasu poszukuję programu który obsłużył by mój router i mógł bym go podłączyć pod harmonogram w USD, niestety mnie sie nie udało. Proszę o pomoc, może ktoś z Was posiada owy router i ma gotowy program albo skrypt. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 a masz możliwość łączenia się poprzez ssh ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemuzz Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 tak shh ma teraz znalazłem na jakimś forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...