marek42 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 nie mogę sie połaczyć z netem!!! korzystam z modemu wewnetrznego słychać jak wybiera łączy i za chwilę rozłącza. pojawia sie komunikt Karta Microsoft Dial-Up nie została zainstalowana lub nie reaguje właściwie co mam z tym fatem zrobić pomóżcie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 przeinstaluj na nowo cala siec i stery od modemu, moze pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ja bym najpierw od nowa skonfigurowal polaczenie sprobowal a jesli nie to rada maybacha jest jak najbardziej wskazana jesli ona nie pomoze to format c: napewno ;) :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ja taki sam mialem problem z modemem pod 98 instalowalem rozne stery nic niedalo zainstalowalem xp i wykrywa mi bez problemu bez instalacji sterowikow wydaje mi sie ze to mogo byc stery,mialem ten sam komunikat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...