kumor44 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) Witam, chciałem kuzynowi zamontowc mojego Pentagram Cerberus P 6331-42 Router, kuzyn ma internet od dialnetu więc skonfigurowałem go prawie do końca, mianowicie klikam na diagnostic i dwie ostatnie opcje są filed reszta PASS. >> Testing Ethernet Lan Connection... PASS >> Testing ADSL Synchronization . PASS >> Testing ATM OAM segment ping... PASS >> Testing ATM OAM end to end ping... PASS >> Ping Primary Domain Name Server ... FAIL >> Ping http://www.yahoo.com ... FAIL Tu daje screeny ustawien + zdjecie diagnostyki: EDIT. Naprawiłem :). Internet śmiga przez WiFi i LAN :), dodałem DNS'y ze strony DIALNETu 217.30.129.149 217.30.137.200 Działało mi wszystko dopuki nie zaczołem się bawic ustawieniami WiFi, później sformatowałem ROUTER do ustawień fabrycznych, wpisałem podstawowe dane i ŚMIGA ! :) Pozdrawiam Edytowane 21 Marca 2008 przez kumor44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...