shafran Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 mam Internet Navigator Keyboard logitecha i nie działają mi klawisze play/stop/next/prev. jakims cudem zainstalowalem ze starej plyty stara wersje i-toucha i dzialaja takie klawisze jak mail czy search... nowego itoucha nie moge zainstalowac bo wyskakuje blad ze nie do tego systemu a nowe sterowniki logitecha czyli Setpoint nie rozpoznaja w ogole tej klawiery. Wiecie może co na to poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 mam Internet Navigator Keyboard logitecha i nie działają mi klawisze play/stop/next/prev. jakims cudem zainstalowalem ze starej plyty stara wersje i-toucha i dzialaja takie klawisze jak mail czy search... nowego itoucha nie moge zainstalowac bo wyskakuje blad ze nie do tego systemu a nowe sterowniki logitecha czyli Setpoint nie rozpoznaja w ogole tej klawiery. Wiecie może co na to poradzić? Musisz zalaczyc instalator w trybie zgodnosci z windowsem xp sp2. Pozniej po zainstalowaniu ustawic aby itouch i itouchcfg tez uruchamialy sie w trybie zgodnosci. Po tych zabiegach itouch bedzie chodzil pod vista. Nie chodzi to moze perfekcyjnie (widze troche usterek) ale jak sie juz ustawi to jakos to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...