michalak Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Posiadam procesor p4 1.4 , 256 Mb RIMMu i geforce 2 pro 64 Mb prolinka. martwi mnie to że mam tylko 3000 punktów w 3dmarku2001. czy to nie dziwne że przy tej konfiguracji mam tak mało. P.S. moja płyta główna to P4ITa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 jak na p4 to i tak duzo sprobuj podkrecic karte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 heheheh ja mam o 500mhz slabszy proc i Geforce 256 DDR i mam 3500pkt. Wgraj stery 23.11. Jak masz plyte ECS to chyba wydajnosci juz nie poprawisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Posiadam procesor p4 1.4 , 256 Mb RIMMu i geforce 2 pro 64 Mb prolinka. martwi mnie to że mam tylko 3000 punktów w 3dmarku2001. czy to nie dziwne że przy tej konfiguracji mam tak mało. P.S. moja płyta główna to P4ITa wgraj sobie najnowsze detonatorki, sprawdz czy nie ma nowszego biosu do plytki glownej... mam do ciebie jedno pytanko..czy w sterach wykrywana jest twoja karta jako geforce 2 pro czy GTS bo niby ja mam pro a pokazuje mi gts.... tak samo linux wykrywa jako gts... 3d mark 2001 se = 4360...czy ktos wie jak wyciagnac z tego jeszcze wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 posiadam najnowsze stery. wykrywa mi karte jako Geforce 2 gts/pro nie wiem jakie biosy mam wgrać na płyte główną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 nie wiem jakie biosy mam wgrać na płyte głównąsprawdz jaka masz karte...wejdz na strone producenta...sprawdz w supporcie czy sa jakies nowsze biosy(chociaz nie zawsze najnowsze znaczy najlepsze) sciagnij bios i zrob flasha plyty glownej...a propo sterownikow twojej grafy jakie masz... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 3d mark 2001 se = 4360...czy ktos wie jak wyciagnac z tego jeszcze wiecej? Możesz podkręcić procesor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Możesz podkręcić procesorno wlasnie tego chcialbym uniknac...nie ma chba za bardzo sensu..poza tym on sie kiepsko kreci 1,6 to max...ale bedzie sie grzal...i nie jest wtedy super stabilny....a na stabilnosci mi zalezy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...