BarNeys Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Witam! Chciałbym poprosić wszystkich którzy znają się na laptopach o ocene HP dv9790ew. Przymierzam się do zakupu tego notebooka ale nie jestem jeszcze do końca przekonany. Dysponuję kwotą 4,5 k i w tej kwocie własnie HP najbardziej mi odpowiada ale nie jestem przekonany co do jego karty graficznej, może ktoś z was posiada ten model i może coś o nim napisać? Według wypowiedzi w innych tematach karta graficzna nie jest szczytem i raczej chłodno się o niej wypowiadacie proszę o jakieś szczegóły. A może polecicie mi coś innego do tej kwoty? Zalezy mi na matrycy 17" oraz dużej ilości ramu i wydajnym procku. Ten HP w zasadzie ma wszystko tylko ta grafika... proszę o porady i z góry dziekuję pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuelson Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Co do karty graficznej to moze ta stronka ci pomoże ;] http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-karty-...gow.1174.0.html Hmm w kwestii laptopa to poczekałbym co pokaze nowego Toshiba serii A300 i P300 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarNeys Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Dzieki za zestawienie kart graficznych, a odnośnie nowych modeli toshiby to obawiam się ze będą poza moim zasiegiem ze względów finansowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ja posiadm tego laptopa, ogolnie jestem zadowolony, vista troche zamulona przez hp polecam samemu przeinstalowac system, k.grafiki niezbyt wydajna aczkolwiek pozawal w cos zagrac ( np pro street na srednich detalach ). Pod stresem lap jest dosc cichy chyba ze go meczysz dlugo to gdy wiatrak wejdzie na wyzesze obroty troche go slychac. Bateria nie najgorsza jak na taki sprzet, ogolnie bardzo fajnie wykonany o ile nie uzywamy zaduzo przyciskow kolo touchpada, sa one starsznie tandetne.... krzywo przymocowane i niestabilne. Klawiatura nienajgorsza chodz do tych najlepszych tez nie nalezy. Ogolnie polecam chociaz radze sie zastanowic jezeli liczysz na granie to szukaj czegos z conajmiej 8600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...