tasiek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 czy nie bedzie problemu jak kupie obudowe (160zl) ktora mi sie tylk opodoba , a nawet nie znam firmy bo taki z niej no-name , i dokupie do niej "fajny" zasilacz to nie bedzie problemu z wlozeniem go do niej znaczy czy bedzie na pewno pasowal? mysle nad chiefteckiem cos do 200 zl jak myslicie albo wezme enlighta - tylko ze je trudno spotkac i raczej wszystkie sa okropnie brzydkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Będzie pasować, znaczy powinien jeśli obudowa była prodkuowania w jakimśtam standardzie to bedzie pasować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 czy nie bedzie problemu jak kupie obudowe (160zl) ktora mi sie tylk opodoba , a nawet nie znam firmy bo taki z niej no-name , i dokupie do niej "fajny" zasilacz to nie bedzie problemu z wlozeniem go do niej znaczy czy bedzie na pewno pasowal? mysle nad chiefteckiem cos do 200 zl jak myslicie albo wezme enlighta - tylko ze je trudno spotkac i raczej wszystkie sa okropnie brzydkie dzieki Na 99% będzie pasować, musiałbyś chyba kupić jakąś obudowę Afgańskiej produkcji z zasilaczem z Mozambiku, żeby nie pasowało. :) Ja zrobiłem dokładnie tak jak planujesz - najpierw obudowa jaka mi pasowała, potem mocny zasilacz. Jeszcze opchnąłem zasilacz z obudowy szwagrowi i mam wszystko co chciałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 No moze nie Afganistan i Mozambik ale Optimus produkuje(sprzedaje) obudowy do ktorych nijak nie da sie wcisnac standartowego zasilacza :D Wiec kto wie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 to myslicie ze ten zasilacz chieftec 360W za ok 210 zl z jednym wiatrakiem bedzie dobrym rozwiazaniem? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Szkoda, ze nie piszesz z jakiej jestes miejscowosci. Mi udalo sie kupic miesiac temu w SMB albo SMB (nie pamietam juz dokladnie :? ) w Poznaniu (standardowa odpowiedz we wszystich sklepach, to: nie sprzedajemy obudow bez zasilaczy) wlasnie tylko sama obudowe (a mieli kika jeszcze). Byla "spod lady" :wink: , lekko uszkodzona w transporcie (odprysk lakieru na bocznej sciance i pekniety dolny rog plastykowego frontu) i sprzedawca chcial sie jej pozbyc - 27,50 wytargowalem 8) Moze i Tobie sie uda cos takiego kupic, trzeba pochodzic/podzwonic. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Szkoda, ze nie piszesz z jakiej jestes miejscowosci. Mi udalo sie kupic miesiac temu w SMB albo SMB (nie pamietam juz dokladnie :? ) w Poznaniu (standardowa odpowiedz we wszystich sklepach, to: nie sprzedajemy obudow bez zasilaczy) wlasnie tylko sama obudowe (a mieli kika jeszcze). Byla "spod lady" :wink: , lekko uszkodzona w transporcie (odprysk lakieru na bocznej sciance i pekniety dolny rog plastykowego frontu) i sprzedawca chcial sie jej pozbyc - 27,50 wytargowalem 8) Moze i Tobie sie uda cos takiego kupic, trzeba pochodzic/podzwonic. Pozdro Jesli mozna wiedziec to w jakim to bylo sklepie??? Jak nie chcesz muwic na forum dawaj na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Prawdopodobnie SBM :) www.sbm.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Hehe no tak, tak to jest jak sie nie czyta od poczatku do konca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...