Kriss345 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 SIEMA Kupiłem ostatnio zasilacz ATX 350W firmy Silver Power i mam problem podlaczylem wszystko tak jak bylo to na starym zasilaczu i sie nie wlacza dioda przy karcie graficzne mi sie swieci i nie wiem co jest :? Moja plyta to asusu a7v133-c PROSZE O POMOC MOZE ZLE COS ZROBILEM :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek_Lodz Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 No najpewniej źle zrobiłeś kupując ten zasilacz :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Nie nalezy do najgorszych, chociaz jezeli masz ten z dwoma wentylami to pewnie do najcichszych nie bedzie nalezal, (moge sie mylic) ale mozna to poprawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...