badman Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Chciałem pasywnie S1, ale nigdzie nie ma i nie wiadomo kiedy i gdzie będzie. Dlatego zastanawiam się na czymś innym (może być droższe :? ); myślałem o Arctic Cooling Accelero Xtreme, ale pasywnie - próbował już ktoś czy takie coś zadziała; czy może lepiej thermalrighta kupić (i później pluć sobie w brodę jak w końcu wyjdzie w Polsce to posrane S1 za połowę ceny jaką wydam) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Accelero S2 + nawiew?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Właśnie S2 jakoś nie do końca mnie przekonuje... wolałbym bez nawiewu - kompletny pasyw! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -Dejf- Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 A może któryś z produktów Thermalright? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Pod nieobecność S1 na polskim rynku to chyba najsensowniejsze rozwiązanie, ale trochę drogie... niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...