barti67 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Witam wszystkich jestem nowy na forum mam nadzieje ze sie dogadamy :P Mam pytanie a zarazem prosbe wie ktos ile kosztuje naprawa zasiegu w telefonie Samsung D600 dosyc czesto zdaza sie ze gdzie kolwiek bym nie byl ludzie nie moga sie do mnie dodzwonic a co ciekawe ja praktycznie moge zawsze :/ ;| :? Czy to wina zasiegu czy to taki juz telefon ? Jezeli jest to do naprwy to prosze o podanie ceny jaka musial bym zaplacic Dziekuje z góry ! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Nie łatwiej iśc do jakiegoś komisu i zapytać. Na odległość nikt co raczej tego nie powie bo cena zależyć będzie i od uszkodzenia jak i od punktu gdzie chcesz to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti67 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) KrisJR napisał(a): Nie łatwiej iśc do jakiegoś komisu i zapytać. Na odległość nikt co raczej tego nie powie bo cena zależyć będzie i od uszkodzenia jak i od punktu gdzie chcesz to naprawić. No tak ale tak mniej więcej bo nie wiem czy sie oplaca naprawiac taki telefonik .. w tym problem ze jedyny komis i naprawa w moim miescie jest zamknieta bo jest remanent :/ :( :mur: Edytowane 27 Marca 2008 przez barti67 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 barti67 napisał(a): No tak ale tak mniej więcej bo nie wiem czy sie oplaca naprawiac taki telefonik .. w tym problem ze jedyny komis i naprawa w moim miescie jest zamknieta bo jest remanent :/ :( :mur: OMG :? Porażka stary. Kup jakiś zastepczy tel z dostawą do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...