Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich jestem nowy na forum mam nadzieje ze sie dogadamy :P

Mam pytanie a zarazem prosbe wie ktos ile kosztuje naprawa zasiegu w telefonie Samsung D600

dosyc czesto zdaza sie ze gdzie kolwiek bym nie byl ludzie nie moga sie do mnie dodzwonic a co ciekawe ja praktycznie moge zawsze :/ ;| :?

Czy to wina zasiegu czy to taki juz telefon ?

Jezeli jest to do naprwy to prosze o podanie ceny jaka musial bym zaplacic

Dziekuje z góry ! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KrisJR napisał(a):

Nie łatwiej iśc do jakiegoś komisu i zapytać. Na odległość nikt co raczej tego nie powie bo cena zależyć będzie i od uszkodzenia jak i od punktu gdzie chcesz to naprawić.

No tak ale tak mniej więcej bo nie wiem czy sie oplaca naprawiac taki telefonik .. w tym problem ze jedyny komis i naprawa w moim miescie jest zamknieta bo jest remanent :/ :( :mur:

Edytowane przez barti67

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

barti67 napisał(a):

No tak ale tak mniej więcej bo nie wiem czy sie oplaca naprawiac taki telefonik .. w tym problem ze jedyny komis i naprawa w moim miescie jest zamknieta bo jest remanent :/ :( :mur:

OMG :? Porażka stary. Kup jakiś zastepczy tel z dostawą do domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi