Nerevar Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Hej przeglądając czeluście Allegro natknąłem się na taki wynalazek. Z doświadczenia wiem że medion wysokiej klasy sprzętu nie robi ale stosunek cena/wydajnośc tego wydaje się być wysoki w szczególności że prawdopodobnie są nowe/magazynowe : Ten mnie bardzo zaciekawił : http://allegro.pl/item337396179_laptop_17_...at_tunertv.html albo coś takiego http://allegro.pl/item334243226_pm1_7ghz_1...lowe_audio.html bawił się ktoś medionami i może napisać coś na ich temat ? Edytowane 29 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 imho jak już coś brać z laptopów mediona to może tego małego białaska 12 cali na turionie 1.6 i chipsecie ati za 1299 pln. duży laptop to nie laptop, a za 1699 złożysz lepszą stacjonarkę. Parametry całkiem ok, ale bezpieczniej czułbym się z intelem 950 na pokładzie w lapku hp niż z gf 6600 w medionie. No i nie wspominam, że baterie do nietypowych lapków tanie nie są.. (wiem bo mialem kiedyś MITACA). Jak dobrze poszukać to i za ok 1600pln kupi lapka markowego z p dual core a nawet core duo (używanego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Mobilność na 2 miejscu jest, to ma być przenośny komp do domu bo często brakuje dodatkowego kompa/tv, a na 2 zwykłego nawet by miejsca nie było. Ten ma wszytsko co by mozna chcieć Wi-Fi, BT, duzy monitor,bardzo dobra konfiguracja (porównując do nowych konstrukcji na intelowskich śmieciach) itp :) chodzi mi o wykonanie itp miał ktoś z medionami stycznośc ? Edytowane 29 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Normalnie bajer!!! a patrząc na cenę to nawet jak jest tandetnie wykonany to warto go kupić. Stacjonarny za tą kasę będzie trudno złożyć, Acer za 1400 może się schować a tu zawsze jednak masz laptopa. Jeśli to ma stać na biurku to zawiasy same z sibie nie odpadną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...