Skocz do zawartości
Nerevar

Medion Rim 2000 9486

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

przeglądając czeluście Allegro natknąłem się na taki wynalazek. Z doświadczenia wiem że medion wysokiej klasy sprzętu nie robi ale stosunek cena/wydajnośc tego wydaje się być wysoki w szczególności że prawdopodobnie są nowe/magazynowe :

Ten mnie bardzo zaciekawił :

http://allegro.pl/item337396179_laptop_17_...at_tunertv.html

albo coś takiego

http://allegro.pl/item334243226_pm1_7ghz_1...lowe_audio.html

bawił się ktoś medionami i może napisać coś na ich temat ?

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imho jak już coś brać z laptopów mediona to może tego małego białaska 12 cali na turionie 1.6 i chipsecie ati za 1299 pln.

duży laptop to nie laptop, a za 1699 złożysz lepszą stacjonarkę. Parametry całkiem ok, ale bezpieczniej czułbym się z intelem 950 na pokładzie w lapku hp niż z gf 6600 w medionie.

No i nie wspominam, że baterie do nietypowych lapków tanie nie są.. (wiem bo mialem kiedyś MITACA).

Jak dobrze poszukać to i za ok 1600pln kupi lapka markowego z p dual core a nawet core duo (używanego).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mobilność na 2 miejscu jest, to ma być przenośny komp do domu bo często brakuje dodatkowego kompa/tv, a na 2 zwykłego nawet by miejsca nie było. Ten ma wszytsko co by mozna chcieć Wi-Fi, BT, duzy monitor,bardzo dobra konfiguracja (porównując do nowych konstrukcji na intelowskich śmieciach) itp :)

chodzi mi o wykonanie itp miał ktoś z medionami stycznośc ?

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie bajer!!! a patrząc na cenę to nawet jak jest tandetnie wykonany to warto go kupić. Stacjonarny za tą kasę będzie trudno złożyć, Acer za 1400 może się schować a tu zawsze jednak masz laptopa. Jeśli to ma stać na biurku to zawiasy same z sibie nie odpadną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi