flasht Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Witam, Mam taki problem, iz poraz 5 padly mi Cruciale. Widocznie one nie bardzo toleruja temperature w mojej budzie, nie mowiac juz o tym, ze i tak dopiero na 2.3V potrafily w miare (bo tez nie bez bledow!!) dzialac na swoich SPDowych ustawieniach. Komputer dziala u mnie 24/7 bo pelni tez role serwera, wiec jest mi wysoce nie na reke co miesiec odsylanie tego gowna do UK. No i teraz szukam alternatywy... nie mam pojecia jakie kosci sa najwytrzymalsze temperaturowo i czasowo... zalezy mi zeby mialy przynajmniej takie same parametry jak te Cruciale nieszczesne... (Ballistix 1065). Nie jest to watek typu "co kupic", a raczej rozeznanie sie w opiniach, bo nie chce popelnic drugi raz bledu. Pozdrawiam, FlashT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 selekcjonowane PSC radza sobie dobrze (moj sig) ja swoje kupowalem w CIEMNO pod koniec ubieglego roku Teraz "ponoc" PSC sie troche popsuly i jest loteria w kazdym razie SP2+ sa na topie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 cos na promosach-nie do zdarcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 W sumie to juz nie rozumiem... Cruciale byly na micronach D9 ... i 2.3V bylo dla nich zabojcze... Kingstony HyperX sa tez na micronach D9 i w specyfikacji maja nawet 2.3-2.35V ... to jak to jesT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 muszki SP2+ robią 1000+ przy stosunkowo niskim napięciu więc to chyba dobry wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...