tukamon Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 mam problem: otoz jakis czas temu zachcialo mi sie zagrac w te stara ale jakze klimatyczna gierke. i tu pojawia sie problem: przy kazdym ustawieniu dzwieku [sb or kompatybilne] dzieku albo nie ma albo gdy indy ma cos gadac mowi tylko pierwsze sylaby swojej wypowiedzi a potem milknie. gdy wlaczam "helpme.exe" pojawia sie takie cos co robic? pomozcie. sprzet jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 hmmm prawodopodobnie problem to twoja karta muzyczna wiadomo gierka jest dosyc stara. Ja mam problemy z gierka Mercedes Truck Racing tylko ze nie z dzwiekiem, a z grafika po prostu na nowych kartach graficznych albo mam same kolka albo wcale nie ma ciezarowki. Wkladam Voodoo 3 i caly problem znika. A tak przy okazji wlasnie sie ukazalo :) Indiana Jones and the Emperor's Tomb © LucasArts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 dzieki. sprobuje jeszcze dzisiaj na chwile wymienic ta audigy na chwile na karte isa to moze rozwiaze problem - hieh grzebanie w kompie i kombinowanie tylko po to, zeby w jedna stara gre pograc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 CoVe a masz juz moze tego nowego indiane bo ja jeszcze nigdzie nie znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 CoVe a masz juz moze tego nowego indiane bo ja jeszcze nigdzie nie znalazlemnie jeszcze go nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 CoVe a masz juz moze tego nowego indiane bo ja jeszcze nigdzie nie znalazlemnie jeszcze go nie mam kurcze szkoda bo ja narazie go jeszcze nie znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 eh fojtek ale trujesz ;) masz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Dzieki Case Jestem twoim dluznikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a kto nie jest :P btw czemu mam tylko 30 fps ? [mierzone fraps'em] ani mniej ani wiecej tylko 30 = tez tak macie ? 2000xp gf4 ti 4200 512ddr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ok juz sobie sam poradzilem :P jakby ktos mial ten sam problem to: gamedataindyvars.cfg i fpsLimit=30 ja zmienilem na 60 :wink: spoko giera w sumie strasznie mi tomb raidera 1 przypomina nie wiem dlaczego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nie ma to jak pograc w gierke..... ostatnio z qmplami odpalilismy atarynke i gralismy w river raid 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 moze mi ktos wytlumaczyc jak sie rozbujac na linie???? w "Emperor's Tomb" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 hmmmm, moze napisze tak - ZA CHOLERCIE nie moge przejsc poziomu CEYLON - The Idol of Kouru Watu skacze sie tam po linach i po wiszacycych klatkach, wiec przesklakuje z klatki na klatke pozniej z liny na line po skosie i do komnaty w scianie pozniej z komnaty gdzie przelaczylem dzwignie skacze na line ale juz nie moge przezkoczyc na nastepna klatke ktora zjechala z gory. moze ktos wie jak to dokladnie wykonac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 hmm moze nie skaczesz na te wszystkie lancuchy ? jakis omijasz i dlatego nie mozesz doskoczyc ja zamknalem tego aligatora i pozniej otwieralem kolejne pomieszczenia z dzwigniami i przeskakiwalem po klatkach i raczej nie mialem zadnego problemu = Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 spoko postanowilem isc poziom od nowa i pomoglo za pierwszym razem sie udalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 aha jeszcze jedno wie ktos jak sie rozbujac na Linie lub Lancuchu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 defaultowo jest w,s tak jak chodzisz [przod, tyl] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 no tak to ja wiem ze tak sie bede bujal ale jak sie zatrzymam to juz nie moge sie rozbujac na linie wiec to mnie dziwi, wlasnie o rozbujanie z mjejsca mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 istanbul / the kraken's lair heh no nie mam pojecia jak mam sie pozbyc tej osmiornicy = wie ktos moze ? utknalem, a tak dobrze mi szlo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ok juz przeszedlem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 moze mi ktos wytlumaczyc jak sie rozbujac na linie???? w "Emperor's Tomb"mam prosbe przeslij mi tesh ta gierka albo ty case plz a co do fulla jest w slupsku empik jeszcze raz plz i thx odrazu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jak znajdziecie chwilke czasu mozecie mi tez podeslac na tmp@space.pl Swietna gierka jedna z pierwszych w jakie gralem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 chcesz emperor's tomb na mejla ? obawiam sie ze moze byc ciezko, bo same biny zajmuja prawie 1gb :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nie :) chce Indiana Jones The Fate of Atlantis, chyba ze nie rozmawiacie tutaj o tej starej przygodowce? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 tukamon ma pish mu na pm or mail or my forum: www.michal999-forum.cjb.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 apropo Emperor's Tomb co trzeba zrobic z ta osmiornica w jednym z poziomow w Istambule zabic ja jakos czy gdzies sciagnac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 sa tam cztery kolumny, musisz na kazda z nich podlozyc ladunki wybuchowe po wysadzeniu ostatniej kolumny wszystko zwali sie na osmiornice i nie bedzie juz problemu :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 dzieki za pomoc ale udalo mi sie samemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a tak apropo to moze mii ktos przeslac na wojtekp@astral.lodz.pl ta gierke "Indiana Jones and the fato of atlantis" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a tak apropo to moze mii ktos przeslac na wojtekp@astral.lodz.pl ta gierke "Indiana Jones and the fato of atlantis" http://www.klasyka.do.pl/index.php?con=szu...20of%20Atlantis swoja droga - bardzo fajny serwis o starociach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...