Tmx Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Witam, Ostatnio kupiłem obudowę multimedialną Welland ME-747Ap-SI (combo na IDE i SATA) oraz dysk Maxtor 7200 500Gb 32MB cache. Chciałem zestaw wykorzystywać jako dodatkowy dysk do laptopa oraz jako zródło sygnału do odtwarzania filmów itp. bezpośrednio na TV. Po podłączeniu do TV na ekranie nie pokazuje żadnych istniejących katalogów. Dysk podzieliłem na dwie partycje i w katalogach umieściłem pliki video i zdjęcia - niestety po podłączeniu bezpośrednio do TV tych katalogów nie widać. Czy trzeba wcześniej zainstalować jakieś szczególne oprogramowanie na tym dysku by obsługiwane były multimedialne funkcje obudowy? Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Prawdopodobnie dysk musi byc w systemie plikow FAT32 i / lub miec jedna patrycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...