Jackassek Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Jestem właśnie podczas kupna kompa procek q9450 płyta asus striker II extreme i 1 lub 2x9800gx2. Pamiei mialy byc poczatkowo flex xlc 1600mhz od ocz ale widzialem te nowe i maja miec wiekszy potencjal. Spieszy mi sie i prosze tylko o jeno. Jezeli ktos ma JAKIEKOLWIEK INFO NA TEMAT KIEDY MAJA WYJSC TO PROSZE O NAPISANIE COS NA TEN TEMAT....Z GORY DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 a podkręcasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackassek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a podkręcasz ? jasne...ale przedewszystkim podkreciłbym im raczej taimingi bo sa straszne 10-10-10....gdybym zszedł do 8-8-8 to byłbym zadowolony, ale zobaczymy. Maja ok 2 tygodnie. Jezeli do tego czasu nie wyjdą to nie ma szans zebym je wziol bo ze stanow przyleca razem z Ciocia..:) bedzie duzo taniej. W6tedy wezme flex'y 1600 i je podkrece...BTW wiecie cos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jak masz kasę to kupuj, mi by było szkoda pewnie wyjdą, poszukaj google.pl, ale będą w chorej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...