dymy Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 żartowałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Prawie się nabrałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 E, nie zdążyłem być pierwszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ah mody bedą miały pełne ręce roboty żeby jutro pousuwać te wszystkie fake tematy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nie wykupiłby, ponieważ wtedy miałby monopol a od tego się płaci grzywny. słaby żart :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nie placi sie grzywien za monopol, tylko za nieuczciwa konkurencje i windowanie cen nieadekwatnych do kosztow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ładny żart, mało zawału nie dostałem :mur: Przed oczami stanęły mi 4-cyfrowe ceny najsłabszych procesorów :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Ładny żart, mało zawału nie dostałem :mur:Heh... tzn. że sądziłeś że to w ogóle jest możliwe? :lol2: Ja w 1 sekundzie wiedziałem, że żart. W sumie to bardzie by mi się podobało jakby temat był założony w podforum amd i nazywał się "AMD wykupił Intela", w sumie prawdopodobieństwo takie same :lol: Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Heh... tzn. że sądziłeś że to w ogóle jest możliwe? :lol2: Ja w 1 sekundzie wiedziałem, że żart.Ja dopiero w drugiej, w pierwszej pomyslałem o k.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...