Neo_x Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Siema All.... mam taki WIELKI problem.. mianowicie nie moge zainstalowac zadnych sterownikow do karty muzycznej ktora jest na MOBO.... plyta jest najprawdopodobniej intela z oznaczeniem P6VAP-ME z wersja biosu 1.2b...... i data 8252000 .... win Me..... moze ktos wie o co biega?? :) Bardzo prosze o szybka pomoc :) THX :) Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Siema All.... mam taki WIELKI problem.. mianowicie nie moge zainstalowac zadnych sterownikow do karty muzycznej ktora jest na MOBO.... plyta jest najprawdopodobniej intela z oznaczeniem P6VAP-ME z wersja biosu 1.2b...... i data 8252000 .... win Me..... moze ktos wie o co biega?? :) Bardzo prosze o szybka pomoc :) THX :) Pozdro :) Emmm, a moze nie wlaczyles w biosie zintegrowanej dzwiekowki? System w ogole widzi jakies nowe urzadzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Siema All.... mam taki WIELKI problem.. mianowicie nie moge zainstalowac zadnych sterownikow do karty muzycznej ktora jest na MOBO.... plyta jest najprawdopodobniej intela z oznaczeniem P6VAP-ME z wersja biosu 1.2b...... i data 8252000 .... win Me..... moze ktos wie o co biega?? :) Bardzo prosze o szybka pomoc :) THX :) Pozdro :) 1 to sprawdz czy masz wlaczony dzwiek w biosie. Plyta o ktorej piszesz to ECS P6VAP-Me i jest to plyta ktora obsluguje procesory Intela i Cyrixa.Masz tutaj pare linkow moze cos ci pomoga. http://www.ecs.com.tw/download/driver_sound_m.htm a tutaj masz dokladny opis plyty http://www.motherboard.cz/mb/ecs/P6VAP-Me.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 dzieki All za pomoc :) problem rozwiazany :) wystarczylo pobrac update ze strony Micro$itu :) tam byly uaktualnienia sterownikow i tam byl od dzwieku :) aha.. karta muzyczna zintegrowana byla wlaczona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja mam takie pytanie, gdzie sprawdzić w biosie czy karta jest włączona czy nie ? w ogóle jak ją wyłaczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja mam takie pytanie, gdzie sprawdzić w biosie czy karta jest włączona czy nie ? w ogóle jak ją wyłaczyć? w biosie masz cos w rodzaju "audio on board" czy jakos tak... a obok tego masz enable, disable lub on i off :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ja mam takie pytanie, gdzie sprawdzić w biosie czy karta jest włączona czy nie ? w ogóle jak ją wyłaczyć? w biosie masz cos w rodzaju "audio on board" czy jakos tak... a obok tego masz enable, disable lub on i off :) no tak, w sumie to nie jest to trudne wystarczyło sprawdzić :) dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...