ABI-FOX Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam, szukam dobrego notebooka na 2 lata, by działał bez awaryjnie ;) Moje wymagania min. 80gb dysk Ram 1gb min. Proc min. 1,5GHz Wifi Na razie znalazłem takie coś : Acer Extensa LX.E870C.021 CM530 80GB 512MB X3100 DVDRW 1325zł Kingston SODIMM 1GB DDR2 667 CL5 Non-ECC 55 zł Czy to bedzie dobre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Z taką kase nic nowego innego niż acer nie znajdziesz raczej, a tak wogóle to nie w tym dziale ten temat siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Nie masz możliwości czegoś ściągnąć z usa? Tam za taką kasę możesz mieć coś pożądniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie masz możliwości czegoś ściągnąć z usa? Tam za taką kasę możesz mieć coś pożądniejszego Mam możliwość, ale dopiero w wakacje. Czy warto czekać i kupić w usa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...