Manhunt Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam! Mam mały problem. A więc postanowiłem dać troszke "papu" dla CPU i chciałem zmienić vCore. Wchodzę w BIOS, jest CPU Voltage więc lekko podniosłem, Exit with Save... Komp uruchamia się ponownie i widzę def vCore w Evereście... :mur: Jeżeli wie ktoś jak to rozwiązać to proszę pisać :] Moja płyta to p35-ds3l. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A daj np. o 0,05v więcej i zobacz czy coś się zmieni w evereście itd. a bios pokazuje więcej? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a wylaczone w biosie eist i c1t? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a vdroopa uwzględniłeś? podbij wyżej i zobaczy co się dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Z programami różnie bywa, u mnie cpu-z twierdzi, że mam 2.7V na procu. Chociaz z tego co sie orientuje, na c2d juz nie odstawia takich manian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) a wylaczone w biosie eist i c1t?Tak, wyłączone. a vdroopa uwzględniłeś? podbij wyżej i zobaczy co się dziejeSzczerze to nie wiem o czym mówisz xD Cpu-Z też twierdzi że jest def >.< EDIT: A daj np. o 0,05v więcej i zobacz czy coś się zmieni w evereście itd. a bios pokazuje więcej? icon_smile3.gifW moim BIOSie nie ma podbicie o ileś v tylko masz gotowe napięcia ;) Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez ManhunT666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Daj poprostu 1,400v i zobacz ile CPU-Z pokaże ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...