fijolek21 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam! Mam problem z moim Pendrive hama 4GB. Po dluzszym czasie nieuzywania przypomnialo mi sie o filmie, ktory mam na tym Pendrivie. Gdy probuje otworzyc zawartosc Pendrivea na XP wywala mi komunikat (wloz dysk do stacji F). Natomiast na Viscie system chce formatowac pendrivea, gdy probuje to uczynic wywala mi blad (system niebyl wstanie sformatowac dysku. moze ktos zna przyczyne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Masz jeszcze gwarancję na tego pena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fijolek21 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Masz jeszcze gwarancję na tego pena? Niestety to byl tylko rachunek z Media Markt i mi go wcielo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Poszukaj go dobrze bo wygląda na to że będziesz go musiał reklamować :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fijolek21 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Poszukaj go dobrze bo wygląda na to że będziesz go musiał reklamować :-| ok dzieki tez tak sobie pomyslalem Sprawdzalem go na 3 kompach wiec napewno PADL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...