Skocz do zawartości
Gość Soker

1024na768 ------640na480

Rekomendowane odpowiedzi

problem tkwi w tym iż mam ustawioną rozdzielczość 1024na768 i np. wyłanczam kompa w danym dniu przypuscmy sobota godzina 0:00 i ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m w niedziele rano to rozdzielczość sama sie przestawia z 1024na768 na 640na480 to mnie wkurza !! czego to wina :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry ze sie podbepne ale mam maly problem.

Mam ustawione odswierzanie 75Hz i jak system sie zaladuje to automatycznie przechodzi na 60Hz. Musze w ustawieniach dac na inna i z powrotem na 75Hz i juz jest dobrze. Czego to moze byc wina??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

System =windows 98 se

Sam sobie odpowiedziales.

P.S. Przeinstaluj tery od grafiki.

hmm co miales na mysli , sam sobie odpowiedziales , ? ja mam 98se i jakos mi sie rodzialka nie zmienia ...

co mial na mysli???? shit98se jak powshechnie wiadomo nie nalezy to najstabilniejszych systemow i wierz mi uzywalem tego systemu przez lata i widzialem juz roozne dziwne rzeczy i krzaczki jakie wywalal :D

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nie urzywałeś wiele dłużej niż każdy urzytkownik tego forum ja go nadal urzywam i uważm że na głowe bije ME. A co do tego zmieniania rozdziałki to nie instlowałeś przypadkiem jakiegoś programu do Tweakowania grafy ?? albo jakiego optymalizatora ?? czasem takie są efekty a inna sprawa że możesz posłużyć się Detonator destrojer i od nowa stery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

System =windows 98 se

Sam sobie odpowiedziales.

P.S. Przeinstaluj tery od grafiki.

hmm co miales na mysli , sam sobie odpowiedziales , ? ja mam 98se i jakos mi sie rodzialka nie zmienia ...

tez jade non stop na win 98se i jest cool nigdy nie mialem klopotow z rozdzialka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze 98se RULEZ ! :D a po drugie mam monitor PHILIPS 107T (17)

stery przeinstalowywałem od grafy i dalej to samo a sterów nowych do monitorka nie umiem znaleść moze ktos zapoda linka :?: bede wdzieczny bo coraz bardziej mnie to wqr....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ustawione odswierzanie 75Hz i jak system sie zaladuje to automatycznie przechodzi na 60Hz. Musze w ustawieniach dac na inna i z powrotem na 75Hz i juz jest dobrze. Czego to moze byc wina??

Ja mam podobny problem z tym, że zdarza mi się to tylko czasami. Stawiam na monitor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez uzywalem kilka lat Winde 98 SE

Przekonywalem sie do win 2k kilka razy , za kazdym razem milem

jakies problemy z win 2k, jednak jak sie poswieci win 2k pol godziny pracy nad nim to jest COOL.

To ze Win ME jest gorszy od 98 SE to kazdy wie. :twisted:

Jezeli jednak ktos mysli ze zaainstaluje win 2k i wszystkie problemy same znikna to niech ten ktos lepiej dalej uzywa WIN 98 i robi co miesiac format.

P.S. Jezeli ktomus notorycznie zawiesza sie WIN 98 oznacza albo awarie sprzetu albo ktos ma orzeszek zamiast mozgu, wbrew pozorą dobrze postawiony win98 SE nie jest zly (do grania w gry)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie stery od grafy - kiedys na 23.11 tez mialem jazdy - ustawialem przesuwakami pulpit na srodku, a wystarczylo ze zmieni sie rozdzialka i juz byl przekrzywiony. wystarczyl np reset i juz bylo cacy. tak wiec sprobuj zmienic stery na inne a jak to nie pomoze to moze jakis program ci tak maci? powerstrip etc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam podobny problem z tym, że zdarza mi się to tylko czasami. Stawiam na monitor.

eee kolego jaki masz monitorek ?? bo wiesz ja tez stawiam na monitor :P ale to moze byc jeszcze gf bo system nie na 2k i XP mialem tak samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...