Komixx Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam, zakupiłem tę oto karte i mam malutki problem.. Głośniki też mam nowe Genius sw-hf 5000 5,1, gdy w CallofDuty 2 próbuję przełączyć dźwięk na obojętnie, który EAX (objętnie czy EAX, czy EAX2, bądź EAX3) poprostu gdy sie robi zmiana ustawia sie na standardowe czyli 2d miles.. Wie ktoś może w czym problem? :mur: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ile masz RAMu? Jak 4GB to trafiłeś na kolejny bug Creativa. Na razie nie rozwiązany na XP. Na Viste jest już chyba poprawiony driver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bam1981 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 własnie a kolega uzywa viste czy XP w ogóle??? jak viste to trzeba pobrać sobie AL chemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 używam Viste i mam 1,5gb ramu.. a gdy sciagnalem stery od creativa do visty to pisze ze nie moze znalesc danego urzadzenia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nikt nie wie co to może być za problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 potrzebujesz AL Chemy do SB, aby dzialal EAX w wiekszosci gier... ew. zmienic system na XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 a to jest program tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) tak wydany przez Creative, dla XFi jest darmowy, dla Audigy platny... jednak pewnie gdzies go znajdziesz za "darmo" :) Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) zainstalowałem ten program i nie wiem co dalej.. bo chyba nie wykrywa mojej audigy :mur: dopiero teraz znalazłem dobrą wersję.. wszystko działa.. dzięki chlopaki.. Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...