LuckyLuke Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Konstrukcja radiatorow praktycznie identyczna... tylko niby material inny... Poprawiam sie....nawet material ten sam... widac ze srodek jest miedziany - cooler ma tylko srebrne boki.... Ale za to wentyl wyglada na nizszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Titan mi się bardziej podoba :) . Żeberka jakby z aluminium. Ciekawe ile kosztuje ,moze nie warto evercoola brać. Jak żeberka z aluminium to raczej dobrze nie jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Ewoks=- Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 jestem ciekaw jak z wydajnoscia, przydal by sie jakis test tych dwoch ( braci prawie blizniakow) :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Czy ktoś wie ile taki Titan kosztuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Tu można się coś więcej dowiedzieć o tym titanie http://www.titan-cd.com/titan.htm . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 reed~XP patrz na moj poscik wyzej wszystko podalem.Sorry KaT ! gdzies mi wczesniej umknal Twoj poprzedni post :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...