MacieX Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Co polecicie mi tzn. jaki model Radeona gdy będę go kupował w maju tzn. chodzi mi o to co jest w tej chwili na rynku...wiem że do maja pewnie coś wyjdzie ale chciałbym poznać wasze zdanie i opinię jaką grafikę w maju do 2000zł. ?? thx... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Proste, Radeon 9800 PRO, myśle ze się zmieścisz w 2k. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 wiesz 2000 pln to MaxXxymalny MaxXx ale czy są kolosalne różnice między 9700 pro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Myślę, że koło 10 % :? Okaże się jak karta pójdzie do dokładnych testów. W sumie to R9700 można zmodować na 9800 więc po głębszym zastanowieniu nie wiem czy jest sens, ale u niektórych ten mod jakoś niewiele daje, wiec nie wiem czy poprawnie działa... Ja sam chyba bym nie kupił 9800, szkoda kasy, lepiej kupić 9700, który w maju pewnie bedzie kosztowal 1200 zł, a reszte keszu zainwestować w coś innego :? Szkoda ze ja nie stoje przed takim dylematem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 hehe...szkoda że ten dylemat nie jest w tym miesiącu do zrealizowania.....ale dzięki wielkie za przeanalizowanie ceny radka 9700 pro ... mam nadzieję że nei pomyliles sie w cenie jaka być moze bedzie w maju te 1200pln to byloby cos...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 z tego co czytalem to mod radka 9700 na 9800 daje glownie przyspieszenie 5-10 % ale tylko jak stosujesz FSAA i aniso (chyba lepiej zoptymalizowane sterowniki) juz teraz radek 9700 pro jest karta na dosc dlugo (przy szybkim kompie) jest bardzo wydajny z fsaa i aniso ale dla zaoszczedzenia kasy mozna poszukac radka 9700 albo jeszcze poczekac jak sie ceny ustala po wejsciu 9800 bo jednak wydac 2000 a wydac 1300 to duza roznica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 racja racja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 możesz również zatrzymać tą karte którą masz teraz. zaoszczędzisz 2000 zł - :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 bosze chcial bym miec taki dylemat 2k na grafe:) moim zdaniem nie kali sie wydac 2 k na r9800 lepij bedzie w maju kupic za jakies 1300 r9700pro a moze wyjdzie cos nowegpo abo ceny bardziej spadna.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 aha okey ... temat uważam za zamknięty ... decyduję się na 9700 PRO bo wychodzi różnica wydajności ok. 7% (dużo to to nie jest a modyfikacje istnieją :) ) no chyba że wyjdzie jakiś potężny FX ... :):):) JOKE oczywiście tylko ATI included Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...