zwisu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 witam. otóż chciałbym zaktualizować bios w Asusie Commando. Kiedyś już robiłem takową operacje i wszystko było w porządku. Teraz gdy wchodzę w zakładkę flash bios niby okno flashowania sie otwiera, dyskietka mruczy. Ale nie odczytuje nic. Nic sie nie pokazuje żeby bios sie aktualizował. Instrukcje odnośnie klawiszy które odpowiadają za niektóre czynności tez nie są wyświetlane. Tak jakby okno sie otwierało i nie dalo sie tam nic zrobić. Probowałem na rożnych dyskietkach. Napęd w systemie działa poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 z pendrive lub cd-rw :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 z pendrive lub cd-rw :P? dobrze ale w flash bios nie da sie nic zrobic. a ten bios mi kompa wiesa nawet na stock... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...