Jackassek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mam reseratora xt.. docelowy konfig to q9450+asus striker II extreme, 4x1GB ocz flex xlc 1600mhz, i 9800gx2 black pearl której jeszcze niema. Myśle ze wc samo w sobie wyrobi bez podkręcania ale boje sie ze pompka nie da rady. Jezeli ktos ma jakiekolwiek info na ten temat czy da ona rade to proe napisac... z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Jak Poleci, Głównie do właścicieli reseratora xtCzytajac temat pierwsze pytanie, jakie mialem zadac to z ktorego pietra ma leciec ? :) Oprocz GX2 i Flexow jeszcze cos chcesz tym chlodzic? Podejrzewam ze blok z restoratora wsadzisz na procka? Czy beda jeszcze jakies bloki w ukladzie? Ostatnio grzeesiek07 opychal takiego resoratorka z Laingiem DDC zamiast oryginalnej pompki, wiec podejrzewam ze byla troszki za slaba. Jej parametry sa raczej zblizone do CR2, wiec nie spodziewal bym sie jakichs rewelacji. Podejrzewam ze raczej rewelacyjnych temperatur nie ma sie co tutaj spodziewac... W kazdym badz razie na forum malo kto uzywa takiego ustrojstwa, powod jest prosty - w tej cenie mozna zlozyc duuuuzo fajniejszy i wydajniejszy zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackassek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Czytajac temat pierwsze pytanie, jakie mialem zadac to z ktorego pietra ma leciec ? :) Oprocz GX2 i Flexow jeszcze cos chcesz tym chlodzic? Podejrzewam ze blok z restoratora wsadzisz na procka? Czy beda jeszcze jakies bloki w ukladzie? Ostatnio grzeesiek07 opychal takiego resoratorka z Laingiem DDC zamiast oryginalnej pompki, wiec podejrzewam ze byla troszki za slaba. Jej parametry sa raczej zblizone do CR2, wiec nie spodziewal bym sie jakichs rewelacji. Podejrzewam ze raczej rewelacyjnych temperatur nie ma sie co tutaj spodziewac... W kazdym badz razie na forum malo kto uzywa takiego ustrojstwa, powod jest prosty - w tej cenie mozna zlozyc duuuuzo fajniejszy i wydajniejszy zestaw. Bloki będą na wszystkim. Płyta główna + flexy + procek i grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Napislaes do mnie pw ale jestes niedostepny przy komunikatorze.. Wyslij mi swoje gg to zagadamy.. Wloz tam Laing'a 1T bedzie cisza i spokój tak jak to bylo u mnie. Dziarsko targał spory układ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...