Skocz do zawartości
sylwester.k

Express Card Jako Dysk Systemowy

Rekomendowane odpowiedzi

mam takie pytanie do użytkowników forum, chciałbym przyśpieszyć pracę mojego noteboka, a jak wiemy to dwa dyski fizyczne to jest co komputerki lubią najbardziej.

W związku z tym moje pytanie czy dyski(16 lub 32 GB) podpinane pod złącze express card mogą działać jako dyski systemowe i możliwe by było zainstalowanie na nich systemu?

dziękuję i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie pytanie do użytkowników forum, chciałbym przyśpieszyć pracę mojego noteboka, a jak wiemy to dwa dyski fizyczne to jest co komputerki lubią najbardziej.

W związku z tym moje pytanie czy dyski(16 lub 32 GB) podpinane pod złącze express card mogą działać jako dyski systemowe i możliwe by było zainstalowanie na nich systemu?

dziękuję i pozdrawiam

dwa lubia najbardziej? raczej jeden lubia najbardziej

(mniejsze grzanie, mniejsze zuzycie energii, itp)

lepszy duzy jeden dysk i dobrze podzielone partycje

niz kilka dyskow

szczegolnie w laptopie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale dwa fizyczne dyski to większa wydajność i bezpieczeństwo, mnie jak narazie udało sie kilkka razy zamulić totalnie komputer, zależy tylko do czego używamy komputer. no ale moje pytanie brzmiało czy będzie teki zestaw działał?

jako systemowy dysk bedzie dzialac jezeli w biosie istnieje taka funkcja odpalenia systemu z urzadzenia podpietego pod takie zlacze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi