Raptiles Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mam probelm z grami. Pozakuje mi sie komunikat: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...74415b6028.html a w innych grach poprostu ekran zaczyna mrugac i znikac. Dowiedzialem sie ze jednym z problemow jest aktualizacja Biosa. Posiadam program Everest i niby pokazuje strone producenta Biosu ale nie moge dokonac aktualizacji. Moze pomozecie mi z tym? Bo nie wiem czy jest inne rozwiazanie jesli chodzi o ten blad. EVEREST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Twoj link do zdjecia jest zepsuty. Bios zostaw w spokoju. Napisz jaki masz zasilacz (model i marka) oraz jaka karte graficzna (podaj temperature jezli ma czujnik). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptiles Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Karta graficzna - Geforce 4 MX 440 with AGP8x temp nie ma podanej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dlaczego nie podales modelu i marki zasilacza? Popraw linki i podaj ponownie. Sprawdz z inna karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptiles Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 1. Karta graficzna Geforce 4 MX 440 With AGP8X 2. zasilacz XPower model MAV-300W P4 3. Blad ktory sie pojawia podczas gry. Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program: E/program files/ (folder z gra) abnormal program termination Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...