barteks2 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam! Mam obecnie modem USB Multimo i chciałbym korzystać z telefoni VoIP przy wyłączonym komputerze. Jaki polecicie mi do tego sprzęt. Najlepiej gdyby udało się zmieścić w 200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam! Mam obecnie modem USB Multimo i chciałbym korzystać z telefoni VoIP przy wyłączonym komputerze. Jaki polecicie mi do tego sprzęt. Najlepiej gdyby udało się zmieścić w 200zł. 200 zł to za mało... Potrzebujesz modem, router (router może mieć wbudowany modem) i bramkę. Router najlepiej jakiś z QOS... -bramka Linksys PAP2 około 110 zł -router + modem około 150 zł (jakiś podstawowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Bramka JW. I np Ruter z modemem ADSL np. D-link g604t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks2 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A co powiecie na Fritz!Box Fon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Może być, bardzo dobry sprzęt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks2 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Na Allegro można to dosyć tanio kupić, sprzęt używany sprowadzany z Niemiec, przerobiony na Anex A... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...