misiek1940 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam!! Jestem tu nowy i mam parę pytań co do chłodzenia. Kiedyś tak z głupoty kopiłem sobie jakieś chłodzenie na allegro. Długo leżało w szafie bo nie miałem czasu sie tym pobawić. Niedawno dostałem chłodnice za free i tak sobie pomyślałem, że może bym jednak to zamontował. Mój zestaw składa sie z 2 pompek, bloku na procesor, rezerwuaru, chlodnicy, wezy i szklanego bloku ktory pokazuje przeplyw cieczy. A pytania mam takie: - czy coś jeszcze potrzebuje do tego - rezerwuar jest dość duży, czy ma to jakiś wpływ na chłodzenie (ok.2-3l) - jak podłączyć pompki (szeregowo, równolegle czy może jeszcze jakoś inaczej) - czy chłodnica potrzebuje jakieś dodatkowe chłodzenie, czy wystarczy sama (ok. 200x200 aluminiowa) Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 foty foty foty obstawiam ze masz cpc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1940 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) rezerwuaru juz nie robilem bo chce go i tak wymienic tylko na jaki najlepiej?? u mnie zdjecia cos sie nie chca wyswietlac :/ wszystkei znajduja sie tutaj: http://misiek1940.fotosik.pl/zdjecia/1.html Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez misiek1940 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...