fijolek21 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam mam problem z Vista Komputer sam mi sie wylacza gdy przez dluzszy czas go nieuzywam i potem juz neida sie go wlaczyc przyciskiem power takze po wylaczeniu zasilania na zasilaczu i wlaczenia ponownie nastepnie power tez nic niedaje dopiero po kilku takich probach udalo mi sie uruchomic PC Viste mam od dzisiaj wczesniej z XP niemialem takiego problemu czy moze to byc oszedny tryb ktory wlacza sie po godzinie czasu? no ale dlaczego nieda sie wlaczyc systemu przyciskiem Power hmmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Microsoft-Win...s-Vista/145311/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuben Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Jakby co to znalazlem rozwiazanie Panel Sterowania > Opcje Zasilania >Zmien ustawienia planu( ten ktorego akurat uzywasz) no i zmieniasz Przelacz komputer w tryb uspienia na ile tam chcesz domyslnie wlasnie jest 1godzina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...