lucas0 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Potrzebuje na dzis projekt instalacji elektrycznej (w domu, w mieszkaniu) Projekt taki powininen zawierac : schemat instalacji naniesiony na plan mieszkania/domu , schemat jednokreskowy , opis zabezpieczen, obliczenie pobory mocy, itp. Moze ktos buduje wlasnie dom i ma cos takiego , ja potrzebuje na jutro do szkoły. HiLfEEEEEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Potrzebuje na dzis projekt instalacji elektrycznej (w domu, w mieszkaniu) Projekt taki powininen zawierac : schemat instalacji naniesiony na plan mieszkania/domu , schemat jednokreskowy , opis zabezpieczen, obliczenie pobory mocy, itp. Moze ktos buduje wlasnie dom i ma cos takiego , ja potrzebuje na jutro do szkoły. HiLfEEEEEE Juz za pozno, z tego co widze :) Dlaczego sam sobie nie narysowales ? 8O BTW, zmien avatara, bo b3ton juz takiego uzywa, a byl pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Nie wiem czy byl pierwszy z tym avatarem ale niech Ci bedzie reedziu, zmienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...