Czaja Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam. Posiadam dysk Seagate 250 gb. Problem jest następujący: po zrobieniu formatu dysku C , znikła mi jedna partycja. Podczas instalacji windowsa, w momencie gdy wybieramy partycje, widoczne jest wolne miejsce ,które wcześniej zajmowała owa partycja. Gdy próbuje utworzyć z niej na nowo partycje nic się nie dzieje, kiedy wcisne na niej enter ,wyskakuje mi bluscreen;/ Prosze o pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sizeer Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zawsze możesz ustawić partycje od poczatku wywalając obecne, np. najpierw główna, później rozszerzona i na rozszerzonej dyski logoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Chciałem tak zrobić. Skasowałem wszystkie partycje i gdy to zrobiłem pokazuje mi tylko 130 gb , a reszta przepadła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Chciałem tak zrobić. Skasowałem wszystkie partycje i gdy to zrobiłem pokazuje mi tylko 130 gb , a reszta przepadła. może masz Xp bez service packa i starego kompa, wiec mozesz miec limit na 128GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Problem rozwiązany. Po ponownym formacie wszystko jest ok. Dzięki za pomoc . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...