Haban Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) Tak jak wspomniałem w temacie pamięć ma kłopoty z wykrywaniem. Kiedy pierwszy raz się ją podłączy do komputera jest wykrywana i można ją otworzyć jednak wskazuje że jest pusta. Dopiero pod drugim zamontowaniu w tym samym porcie USB wykrywa ją poprawnie i można odczytać dane z dysku. Problem powtarza sie na każdym komputerze. To już drugi nośnik ponieważ pierwszy wykazywał te same objawy i został wymieniony rzez kingstona na nowy. Skoro objawy sie powtarzają to wydaje mi sie ze mam coś nie tak z komputerem, że uszkadza pamięci tyko nie wiem co jest nie tak. Moje mp3 działa poprawnie na moim komputerze i nigdy nie miałem z nim problemu, tylko że mp3 ma filtr na kabelku wiec wnioskuje że to może być wina przepięć. Jeśli ktoś miał podobne problemy to proszę o radę. Z góry wielkie dzięki:) Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez Haban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...