Michaelius Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) Ostatnio przeglądałem ofertę sklepów i zwróciłem uwagę na notebooki Belinea . Czy ktoś używa takiego o.booka i mógłby się podzielić wrażeniami ? Jaka jakość wykonania? Ile wytrzymuje na bateriach? Jaka jest jakość matrycy itp ? Link do takiego dziwadła :) : http://www.agito.pl/maxdatabelinea/belinea...644.327590.html Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ostatnio przeglądałem ofertę sklepów i zwróciłem uwagę na notebooki Belinea . Czy ktoś używa takiego o.booka i mógłby się podzielić wrażeniami ? Jaka jakość wykonania? Ile wytrzymuje na bateriach? Jaka jest jakość matrycy itp ? Link do takiego dziwadła :) : http://www.agito.pl/maxdatabelinea/belinea...644.327590.html widzialem w saturnie i wyglada jakby go ktos w pospiechu z plastiku wycial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 widzialem to na zywo u znajomego, tragedia, jakość wykonanaia i plastiki do bani, bateria trzyma krótko. Zamisst tego brałbym Della Vostro lub jakiegos HP'ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 na www.benchmark.pl jest test! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Test na benchmarku widziałem ;) Ale tam raczej produkty sprzedawane przez komputronik nie są obiektywnie oceniane :) No ale jak wyłazi z niego tandeta to sobie odpuszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...