Goofy Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Byłem zmuszony od nowa zainstalować system i niestety niestety po instalacji NAV 2003 wyskakuje błąd „Can not read subscription data” w opcjach Nortona wyskakuje, że opcja nie jest zainstalowana. Strona Symantec (ich suport) nic nie dał, ponieważ program, który od nich pobrałem (LSClean) wywala błąd, że jest starszy od mojej wersji pakietu :(. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Ponieważ po pobraniu definicji wirusów (poprzez LiveUpdate) baza nie chce się instalować…. Reinstalacja NAV nic nie dała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Zakupic oryginal, powinno pomoc w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Zakupic oryginal, powinno pomoc w 100%Niestety to nie wtym jest problem :). Poprzednia wszystko działało. Poprostu chodzi o to, że usługa się nie zainstalowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 No więc jak nikt nie ma pojęcia w jaki sposób doinstalować tą usługę? A z oryginałem nie jest trudno dodają do płyt głównych niektórych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...