SanDiego Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam, Mieszkam w bloku na I Piętrze. Poszukuję kupić kolumny głośnikowe lub inny sprzęt, z którego lecąca muzyka byłaby bardzo dobrze słyszana przez sąsiadów piętro wyżej ;) Liczę na Waszą pomoc bo te !@#$%^& zatruwają życie mnie i moim rodzicom. Hmm co do kasy to nie wiem ile mogę wydać, bo nie orientuję się w tych sprawach ;) Pozdrawiam Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguszek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ALTUS 110. rozejrzy się po Allegro . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jak nie znajdziesz Altusów 110 w dobrej cenie, bierz jakiekolwiek inne Altusy (140, 300 itp). Na aukcjach pełno tego - jak się uda to wydasz koło 100-150 zł; potem możesz je wyrzucić:-) Nie zapomnij o zatyczkach do uszu (kilka zł) ewentualnie wyjdź z psem na spacer. Gwarantuję, że kilka takich seansów nauczy sąsiadów szacunku (hehe, żeby nie było, że podżegałem do przestępstwa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) A nie trzeba jakiegoś wzmacniacza do tego? Bo to do kompa. I chyba jakąś przejściówkę trzeba kupić bo kabel chyba nie pasuje do kompa do karty dźwiękowej Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguszek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 to też jaką polską konstrukcję np. Unitre Diorę czy Radmora od 2x20 do 2x40, na allegro można bardzo tanią znaleźć a będzie huczało że hej to też jaką polską konstrukcję np. Unitre Diorę czy Radmora od 2x20 do 2x40, na allegro można bardzo tanią znaleźć a będzie huczało że hej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...