Appl3 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 problem jest taki: przy jakiejs czynnosci ambitniejszej niz odpalenie przegladarki i youtuba zazwyczaj komp sie po prostu wylacza po czym nie chce sie odpalic przez jakies ~3minuty. Formatowalem reinstallowalem stery i nic... ostatnio gdy mialem taki problem troche czasu temu to format pomogl. a zapomnialem dodac ze gdy chce go zrestartowac nie resetuje sie tylko wylacza tak jak podczas grania czy np dluzszego sciagania z neta. gdy wszedlem w biosa pokazal ze temp kompa wynosi 93stopnie i wydaje mi sie ze to troche duzo :<. jestem dosc zielony jesli chodzi o kompy wiec przy ewentualnej pomocy starajcie sie pisac niezbyut fachowym jezykiem :P. jesli potrzeba wiecej info piszcie co mam podac ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) Podaj konfiguracje kompa to raz...a dwa to zdecydowanie za wysokie tempy...jaki by to nie był procesor...więc proponuje zajrzeć do budy co tam sie dzieje czyli..wyczyścić z kurzu...zmienić paste termo przewodzącą...sprawdźić docisk coolera itd. ;] Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...