Raptor Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Powiedzcie co sądzicie o tym coolerku :?: Tutaj jest recenzja -> http://www.ocaddiction.com/reviews/cooling/mc462/ ale testowane to było na Athonie 1.2GHz - jak wygląda sprawa jego wydajności przy kręceniu XP1700+ na 2.4-2.5GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Do niedawna miałem i stosowałem ten cooler. Jest wydajny i cichy (rozmiar wentyla) i nie uszkodzi procka. Zamocowanie go wymaga strasznie dużo roboty ale jak już siedzi to jest to jedno z 3 najlepszych rozwiązań AC . Nie stosowałem go na moim Tbred'ie ale mój kumpel używa go na 1800+ JIUGB i procek ma znośne temperatury nawet przy 2V i taktowaniu 2,1 - 2,2. Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Masz dojście do Swiftechów??? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Dojście - nie bardzo :? Swego czasu ściągnąłem go z Niemiec i tyle. Sklep Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 a te 2 pozostałem najlepsze chłodzenia AC :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Raptor - ja sie zagapilem i zwinoles mi go spod nosa :) , ale tak to juz jest - qrde a myslalem ze bedzie moj. Musze poszukac czegos innego . Jak mozesz to napisz mi na pm ile zaplaciles. POZZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 te dwa pozostale to pewnie slk 800 i 900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Pozostałe to SLK-900 i Alpha 8045 :) Raptor, jeśli kupiłeś używany to będzie sporo roboty z doczyszczeniem ;) Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Duncan chyba juz spisz - to Raptor go qpil :) , czyszczenia za duzo nie bedzie gosciu na allegro sprzedawal i na zdjeciach byl ok pozatym chcial za niegio + fan 250 :) moze to juz widzieliscie ale i tak muza jest spoko http://www.liquidgeneration.com/poptoons/s...damfromiraq.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 DrAg jak chcesz jest do sprzedania Alpha8045 oferta tutaj -> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11691588 ten sam gościu co sprzedał mi swiftecha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 znalazłem jeszcze prównanie do Volcano9 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...