Gość Ramzes The Great Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 czesc, mam troche dziwne pytanie bo wiem ze bylo o tym pisane ale jestem na modemie i sami wiecie......., chcialem tylko spytac czy to dobra seria i co znaczy oznaczenie na procku AXDA1700UT3C a dokladniej samo DA bo reszte wiem...... z gory dziekuje za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 AXDA mają wszytkie t-bred'y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 JIUHB bardzo dobra seria :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 czesc, mam troche dziwne pytanie bo wiem ze bylo o tym pisane ale jestem na modemie i sami wiecie......., chcialem tylko spytac czy to dobra seria i co znaczy oznaczenie na procku AXDA1700UT3C a dokladniej samo DA bo reszte wiem...... z gory dziekuje za odpowiedz szukaj + jiuhb -> jakies 30 sekund.... troche nie bardzo to tlumaczenie ci wyszlo.... a co do jiuhb'ow - jak masz mozliwosc kupna - to bierz - naprawde warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...