shooter Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Problem może wystąpić na większości chłodzeń na śruby więc zakładam go tutaj. Mam problem. Otóż założyłem niedawno BigTypa na śruby mocowanego. Po 2 tygodniach patrzę, a tu nakrętki znacznie się poluzowały i nie trzymają już tak mocno. Dokręciłem je, ale pewnie znowu się odkręcą. Dlaczego one się odkręcają? Podczas pracy kompa dotykałem ich - zero wibracji na nich. Jak zaradzić odkręcaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jak zaradzić odkręcaniu? Zastosowac podkladki sprezyste (sprezynujace), badz nakretki samokontrujace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Albo jak sie da dołożyć jeszcze jedna nakrętkę i ręcznie skontrować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...