-=YoGi=- Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 jak zapuszczam orthosa, obojetnie na jakiej konfoguracji, zatrzymuje sie po jakims czasie, a pozniej rusza z prawidlowym dalszym czasem pracy. i tak jest w kolko. test blend, priorytet 10. ma ktos jakis pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A na priorytecie 1 jest to samo?? Z tego co wiem priorytet 10 na tyle obciąża że nie da sie praktycznie nic robić na kompie więc te freezy może są normalne dla tak wysokiego priorytetu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A na priorytecie 1 jest to samo?? Z tego co wiem priorytet 10 na tyle obciąża że nie da sie praktycznie nic robić na kompie więc te freezy może są normalne dla tak wysokiego priorytetu :wink:sPRaWDze JaK wRoce Do chATY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 normalne to jest, tez tak mam na prio 3, na prio 10 nie da sie nic zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...