Pawelek69 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mam sprzęt jak w sygnaturce. Karta Audigy 2. W głośnikach słychać strzelanie podczas wciskania klawiszy na klawiaturze. System instalowany tydzień temu. Przed formatem było słychać strzały ale sporadycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A próbowałeś na słuchawkach albo innych głośnikach ? A może to wina klawiatury ;). Spróbuj na innej i zobacz czy też słychać trzaski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zax880 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 U mnie bardzo zadko ale tez zdarzaja sie takie trzaski, wtedy pomaga zwykly restart kompa lub zainstalowanie na nowe sterownikow od klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Creative chyba wogole ekranowania nie uzywa. U mnie słychać w basowym pracę dysku, a u brata odbiera radio (!) :D Popróbuj z innym sprzętem, jak sugerują wyżej to wyeliminujesz klopotliwą część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 a u brata odbiera radio (!) :Dpewnie Radio Ma ryja... żeby nie robić ot : zamień sterownik klawiatury z domyślnego na jakikolwiek inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...