Sly Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Moze ktos posiada namiar na sklep, gdzie moglbym kupic ta obudowe bez zasilacza? W rozsadnej cenie. Wszedzie, gdzie mozna ja taniej kupic sprzedaja tylko w komplecie. Wlasciwie to ten zasilacz sprzedawany z buda nadawalby sie do e2160@3ghz, 8800gt, 2hdd, nagrywarka, 2x1gbram, 2karty na pci? Myslalem coby kupic Fortrona FSP400-GLN albo amacroxa 450. Nie wiem jednak, czy to bedzie aby lepszy wybor? ps: w gre chodzi tylko ta wersja przedniego panela - bardzo mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kupuj z GPSem i nie kombinuj z wymianami zasilacza, 01 jest np. w kompuszrocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 svende, dzieki za odpowiedz. Polecasz mi chyba najdrozszy e-sklep w Polsce. Ceny tej budy wachaja sie od 280-340zl, ale kompuronik to komputronik - tam 360. Co do zasilacza, rozumiem, ze tenz obudowy jest lepszy od tych dwoch przezemnie wymienionych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 w esc.pl mozna kupic bez zasilki, z zasilka kosztuja 369zl, bez zasilki 369zl - 120zl (zasilacz 400W), - 100zl (gdyby byl 350W). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zasiłka jest lepsza lub przynajmniej równie dobra, co oznacza, ze nie warto sie bawic w wymianę. Chciałeś 01, to wziąłem pierwszy lepszy sklep :), poza tym kompuszrot nie jest tak koszmarnie drogi jak kiedyś i biorąc pod uwagę koszty transportu, ewentualnej wysłki na gwarancje i to że mam go w Trn to dosć czesto biore jednak na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Gdzies czytalem, ze ten fortron ma na lini +12v 348W (pewny nie jestem i nie dam sobie nic uciac ;)), a ten GPS 180W. Czy fortron wiec nie bedzie znacznie lepszym wyborem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 GPS ma 348W na 12V, poczytaj w przyklejonym jaki wybrać zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dzieki za rady Svnede . Po lekturze tego watku, widac, ze wiesz o czy mowisz. Niemniej dalej mma dylemat. Ta buda + fortron wyjdzie mi nawet taniej niz zestaw z szefem, a wydaje sie on lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wyjdzie Cię taniej niż 320pln z przesyłką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...