nalig Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam mam problem z instalacją karty sieciowej na tej płycie.Kupiłem ją nie dawno i nie mogę wgrać sterowników do lanu zainstalowałem płytę i usb a sieciówka ma jakiś kod 10 i nie działa sterowniki z płyty nie pasują,zainsalowałem nForce5.10 i nic proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie za nowe te sterowniki?? Poszukaj sobie nForce_2.45_WinXP2K_WHQL_international lub jakichś Remixów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 5.10 powinny dzialac bez problemow (uzywalem ich na nf2) ;) nf7 nie ma czasem 2xLan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalig Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 jest tylko jeden lan ale dostałem wiadomość od znajomego ż trzeba zacząć od podstaw czyli od biosa no i strzał w dziesiątke lan był wyłączony dzięki wszystkim POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...