KnoogeR Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 O ile mozna przetaktowac GF 7600GS Gigabyte ? Bez Vmoda i z nowszym BIOSEM VIDEO ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Nikt ci tego nie powie, kazda karte inaczej. Najpierw poczytaj topic o 76gs a potem bierz sie za oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kruper11 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ja miałem kiedys PAlita na AGP 7600GS DDR II zrobiłem Vmoda ołówkiem wg instrukcji lolegi DAVKA (pisz do niego tutaj na forum) działało super.. GPU poszło na 712 Mhz z 400 nominalnie ....Mem na 460Mhz z 400 nominalnie to mi dało na starym kompie wynik 3d marku 2005 rżedu 4680punktów a 3d marku 06 2800 punktów.. dało się grać na tym w crysisa nawet jakoś... na low/medium 1024x768 z fizyką na HIGH...karta w stresie nie miała więcej niz 70 stopni... bez vmoda kreciła się tak pamięci tak samo tylko o 5 mniej MHZ czyli 455Mhz... GPU 513Mhz... Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Crisis na low w tej rozdzialce to mi juz chodzi i 30 FPS wszedzie ^^ Hmm wlasnie nie chcial bym sie bawic w Vmody narazie ee za niski Skill xD Troche sie boje ze se spale :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kruper11 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 zapewniam ciebie że to jest banalnie proste o ile masz pewną rękę (tzn nie drży) serio napisz od DAvki on poda tobie linka do tematu który prowadził kiedyś odnosnie tego moda.. o ile twoje PCB się zgadza to zabawa na 10 minut i kawałek plastra nakleić na ten mod co by się nie starł i tyle... jakby co ja mam jeszcze tą kartę full sprawną... mogę sprzedać z gwarancja ode mnie na 1 miesiąc... za 100zł... (ma dodatkowo wypolerowany spód radiatora) a sprzedaję tylko daltego ze mam juz nowego kompa z PCIX i 8800GT 512Mb... zostąło mi troche gratów... pozdro... (acha dodam ze jak robiłem ten vmod nic nie wiedziałem na ten temat i robiłem na rympał i wszystko swietnie wyszło bo to banalne jest tylko trza mieć dobry ołówek BB albo B )miękki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 W takim razie jeszcze sie zastanowie...w wakacje nowy komp to moze nie bede nic psuł xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam ^^ Knooger wez moze sproboj najpier za pomocą, rivy tuner ją troche przyspieszyć:) mam również taka karte jak Ty i na DDRII (;/) uzyskałem w 3d marku 03 ponad 10k. tak jak to mam w sigu. Teraz było by troche lepiej bo z timmingami doszedłem do ładu. pzdr jak co to napisz na X :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...