Skocz do zawartości
KnoogeR

7600gs Agp X8

Rekomendowane odpowiedzi

ja miałem kiedys PAlita na AGP 7600GS DDR II zrobiłem Vmoda ołówkiem wg instrukcji lolegi DAVKA (pisz do niego tutaj na forum) działało super.. GPU poszło na 712 Mhz z 400 nominalnie ....Mem na 460Mhz z 400 nominalnie to mi dało na starym kompie wynik 3d marku 2005 rżedu 4680punktów a 3d marku 06 2800 punktów.. dało się grać na tym w crysisa nawet jakoś... na low/medium 1024x768 z fizyką na HIGH...karta w stresie nie miała więcej niz 70 stopni...

bez vmoda kreciła się tak pamięci tak samo tylko o 5 mniej MHZ czyli 455Mhz... GPU 513Mhz...

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapewniam ciebie że to jest banalnie proste o ile masz pewną rękę (tzn nie drży) serio napisz od DAvki on poda tobie linka do tematu który prowadził kiedyś odnosnie tego moda.. o ile twoje PCB się zgadza to zabawa na 10 minut i kawałek plastra nakleić na ten mod co by się nie starł i tyle... jakby co ja mam jeszcze tą kartę full sprawną... mogę sprzedać z gwarancja ode mnie na 1 miesiąc... za 100zł... (ma dodatkowo wypolerowany spód radiatora) a sprzedaję tylko daltego ze mam juz nowego kompa z PCIX i 8800GT 512Mb... zostąło mi troche gratów...

pozdro... (acha dodam ze jak robiłem ten vmod nic nie wiedziałem na ten temat i robiłem na rympał i wszystko swietnie wyszło bo to banalne jest tylko trza mieć dobry ołówek BB albo B )miękki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ^^

Knooger wez moze sproboj najpier za pomocą, rivy tuner ją troche przyspieszyć:)

mam również taka karte jak Ty i na DDRII (;/) uzyskałem w 3d marku 03 ponad 10k.

tak jak to mam w sigu. Teraz było by troche lepiej bo z timmingami doszedłem do ładu.

pzdr jak co to napisz na X :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi