Gregorius Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Cześć Mam małe pytanko. Posiadam płytę ECS L&VTA i temperatura na mostku północnym wynosi od 55 - 59 stopni. Czy to dla tej płyty jest normalna temperatura ? Płyta jest na VIA KT 400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Cześć Mam małe pytanko. Posiadam płytę ECS L&VTA i temperatura na mostku północnym wynosi od 55 - 59 stopni. Czy to dla tej płyty jest normalna temperatura ? Płyta jest na VIA KT 400. cus mi sie zdaje że nie przeczytałeś podstawowych zasad 1 zasada zamieszczać topiki na odpowiednich forach TO NIE TO FORUM. ale jesteś new więc wybaczam 8) :lol: i przenosze sprzęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 cos ci sciemnia u mnie 32 a procka xp 1,7@1,9 50C w zpoczynku pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolpage Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 No wlasnie, to jest bol tej plyty, jak nie dasz dobrego chlodzenia, to w spoczynku bedzie 45 stopni. Ja sie z tym meczylem u kumpla. Obaj mamy athlony 1.7(0.13u), tylko nie wiem jaki jest kumpla. U mnie na plycie Jetway 866asu temp proca po maxymalnym bezpiecznym podkreceniu(bez drut moda tylko), czyli 12,5x148 temp proca wynosi w obciazeniu w lecie 45stopni a u niego na tej L7vta juz po paru minutach bez zadnego OC taka temp jest osiagana. To jest jakies chore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...