Dares Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Zastanawiam się na zakupem nowego coolera do PIV 2.4 GHz. Zastanawiam się pomiędzy dwoma modelami CoolerMastera: 1. COOLER MASTER DI4-7H53D-0C Silent Series 2. COOLER MASTER IAC-002 Ceny są porównywalne, parametry też. Może jakieś sugestie użytkowników? A może polecicie coś lepszego (jeśli tak to proszę o podanie namiarów, gdzie można kupić dany wentyl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Zastanawiam się na zakupem nowego coolera do PIV 2.4 GHz. Zastanawiam się pomiędzy dwoma modelami CoolerMastera: 1. COOLER MASTER DI4-7H53D-0C Silent Series 2. COOLER MASTER IAC-002 Ceny są porównywalne, parametry też. Może jakieś sugestie użytkowników? A może polecicie coś lepszego (jeśli tak to proszę o podanie namiarów, gdzie można kupić dany wentyl). A czy boxowy nie wystarcza ? u mnie w konfigu tak jak w podpisie max temp to 45C na Boxowym radiatorze i czarnej tasmie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Boxowy może i wystarczy, ale zadowolwnia żadnego. Polecam jednak coś dobrego - nie spraedzałem co to są za wiatraki z twojego posta, ale ja mam Volcano7+ i moje temp w Windzie przy 3,0GHz są takie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Ja mam Zalmana6500cu. Volcano 7+ też miałem ale wywaliłem bo mnie hałas denerwował. Różnice temp. międzi box-em a V7+ to raptem 2-3 stopnie (V7+ tryb low). Mój wiatrak obecnie zasuwa na 1300 obrotów i temperaturę mam w idle 42 stopnie / 55 full load więc spox - a jaka cisza !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...